SUMO SCHEVENINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 272 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sumo Scheveningen. Meer weten? Ontdek meer

20 okt 2022 om 19:01 In Principe was het eten erg lekker. Goede sushi na een tijd niet gegeten te hebben. Duidelijk wel kwaliteit alleen wel wat aan de prijzige kant.
22 mei 2022 om 19:49 Im totally disappointed unfortunately. Sushi came in a size and quality of Albert Heijn sushi. I went to the restaurant with a complain. Finally I have received the new one, completely the same. I will never order with them. Very low quality.
1 mei 2022 om 9:53 Kwaliteit van de sushi was lager dan ik van Sumo gewend ben. De crunchy mayo leek meer op stale mayo…
22 jan 2022 om 21:29 Was weer super en bezorging top en vlot!
18 jan 2022 om 20:30 Good quality。On time as always.
9 jan 2022 om 18:54 Excellent
8 jan 2022 om 21:47 Netjes op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger! Eten prima, warm en wat ik ervan verwacht had. Aanrader!
8 jan 2022 om 14:32 Prima prijs kwaliteit verhouding! Je moet geen culinair hoogstandje verwachten. Wij zijn kritische sushi eters en komen in de beste sushi restaurants. Dit is gewoon prima. Bezorger was er binnen de afgesproken 40 min. Genoeg soja en wasabi.
6 jan 2022 om 17:05 Chachii sushi heerlijk gegeten , zeker een aanrader
6 jan 2022 om 9:02 Lekker en snel bezorgd. Veel sneller dat de opgegeven tijd. Scheveningen scoort bij mij echt beter dan de vestiging in het centrum! Top
1 jan 2022 om 20:24 Ondanks de nieuwsjaarsdrukte was het er na iets meer dan een uur al. Netjes excuses gekregen aan de deur over de langere levertijd dan normaal en super lekker gegeten weer zoals altijd